125g Margariinia

Reilu 1dl Fariinisokeria

1,5tl Vaniljasokeria

1 Muna

0,5tl Suolaa

2,5dl Vehnäjauhoja

1tl Leivinjauhetta

160g Maraboun suklaata (taikinaan ja koristeluun)(Muutkin suklaat käyvät)

 

Sekoita pehmeä margariini ja sokeri keskenään ja lisää sen jälkeen muna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne suklaarouheen kanssa taikinaan.

Jaa lusikalla osiksi leivinpaperille, ja muotoile haluamiasi muotoja.

Muista jättää väliä, leviävät meinaan hieman uunissa.

Halutessaan lisää suklaahippuja keksien päälle ennen uuniin laittoa.

Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia, että ne ovat kullanruskeita.

Halutessaan voi ottaa uunista aikaisemmin kun ne ovat vielä pehmeitä, jos niitä painaa.

Silloin anna niiden jäähtyä huoneenlämmössä jonkin aikaa, että ne kovettuvat.

Yli jäänyt fariinisokeri säilyy parhaiten tiiviisti pakattuna jääkaapissa. Näin se ei kovetu.