Pohja:
375ml Siivilöityjä vehnäjauhoja
1/4tl Suolaa
125g Rasvaa
4-5rkl Vettä

Täyte:
5rkl Vehnäjauhoja
125ml Sokeria
500ml Kuumaa maitoa
2 Munankeltuaista
1/2tl Vanilja-aromia
4 Viipaloitua banaania
2rkl S
itruunamehua
250ml Vispikermaa
60ml Tomusokeria


Pohja:
Lämmitä uuni 220°
Painele taikina piirakka vuoan pohjalle(voit myös kaulia taikinan, jos tahdot tasaisemman lopputuloksen).
Poimuta reuna haluamallasi tavalla ja painele haarukalla kuoreen reikiä n. 3 senttimetrin välein.
Laita uuniin tyhjänä (blind baking) n. 10-12 minuutiksi tai paista kunnes pohja on kullanruskea.
Jäähdytä ennen kuin laitat täytteen sisään.

Täyte:
Sekoita sokeri,jauhot ja maito yhteen kattilassa ja keitä keskilämmöllä kunnes seos sakenee.
Vispaa keltuaiset ja valinja-aromi sekaan.

Keitä vielä noin kaksi minuuttia ja anna jäähtyä.
Sillä aikaa sekoita sitruunamehu ja banaaniviipaleet.
Sekoita muutama banaaniviipale maitoseokseen ja anna seoksen jäähtyä kokonaan.
Vispaa kerma ja lisää siihen tomusokeri.
Levitä loput banaaniviipaleet tortun päälle ja koristele mielesi mukaan kermalla.