Perus kakkupohja
350 g pakaste tai tuore vadelmia
250 ml maitorahkaa
hyytelösokeria kiilteeseen
mansikoita kakun päälle
500ml kuohukermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
appelsiinimehua kakun kostutukseen
2 rkl hillosokeria
Leikkaa kakkupohjat kolmeen osaan.
Aseta alinpohja lautaselle ja kostuta se.
Keitä vadelmat jos ne ovat pakasteesta ja lisää sekaan hillosokeri ja tarvittaessa jotain nestettä.
Sekoita maitorahkaan 1 1/2 dl kermaa vispattuna ja sekoita.
Lisää joukkoon vaniljakreemijauhe ja tarvittaessa sokeria.
Laita ensin kakkupohjan päälle vadelmamössö ja sen päälle rahkaseosta.
Lisää toinen pohja, kostuta ja täytä.
Viimeiseen kerrokseen ei tule enää täytettä vaan pelkkä kostutus ja kuorrutus.
Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja tee hyytelösokeri paketin ohjeen mukaisesti.
Päällystä ensin pinta tasaisesti kermalla ja lisää sitten päälle mansikat.
Mansikoiden päälle levitä hyytelösokeri lusikoiden tai pullasudilla.
Pursota kerma miten haluat.