n.2 kg kanaa paloja

4 munaa

1,8 dl maitoa

225 g vehnäjauhoja

300 g korppujauhoja

1 rkl paprikaa

1 tl oreganoa

1tl timjamia

1tl salviaa

1tl sipulijauhetta

1tl meiramia

1tl valkosipulijauhetta

1tl mustapippuria

1tl chilijauhetta

1l öljyä paistamiseen

 

Pese ja kuivaa kanapalat tarvittaessa.

Sekoita munat ja maito munamaidoksi.

Laita vehnäjauhot toiseen kulhoon ja kolmanteen kulhoon sekoita mausteet korppujauhoihin.

Käytä kanapalat ensin jauhoissa sitten munamaidossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.

Kuumenna öljy kattilassa 160 asteeseen.

(Ilman mittaria testaa öljyn lämpötilaa pienellä kanan palalla ja katso kypsyykö se.)

Ruskista kanan palat ja varmista, että ne ovat kypsiä.

Mitä paksumpi pala sitä kauemmin sillä kestää kypsyä.