n.2 kg kanaa paloja
4 munaa
1,8 dl maitoa
225 g vehnäjauhoja
300 g korppujauhoja
1 rkl paprikaa
1 tl oreganoa
1tl timjamia
1tl salviaa
1tl sipulijauhetta
1tl meiramia
1tl valkosipulijauhetta
1tl mustapippuria
1tl chilijauhetta
1l öljyä paistamiseen
Pese ja kuivaa kanapalat tarvittaessa.
Sekoita munat ja maito munamaidoksi.
Laita vehnäjauhot toiseen kulhoon ja kolmanteen kulhoon sekoita mausteet korppujauhoihin.
Käytä kanapalat ensin jauhoissa sitten munamaidossa ja sen jälkeen korppujauhoissa.
Kuumenna öljy kattilassa 160 asteeseen.
(Ilman mittaria testaa öljyn lämpötilaa pienellä kanan palalla ja katso kypsyykö se.)
Ruskista kanan palat ja varmista, että ne ovat kypsiä.
Mitä paksumpi pala sitä kauemmin sillä kestää kypsyä.