Pohja:

1 1/2 dl vettä

1/3 pkt hiivaa

1/2 tl suolaa

n. 3 1/2 dl hiivaleipä- tai vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

Täyte:

1/2 dl tomaattipyrettä

1pss kinkkua

1/2 sipuli paistettuna

100g fetaa

(oliivia, juustoraastetta, katkarapuja, sinihomejuustoa jne.)

 

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja jauhot vähitellen, sekä lopuksi öljy.

Alusta taikina kiinteäksi.

Muotoile taikina pyöreäksi ja kohota lämpimässä liinan alla.

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

Kauli taikina levyksi ja täytä. Rullaa lopuksi ja leikkaa paloiksi.

Paista uunissa n. 15-18 minuuttia.

Parhaita suoraan uunista.

Myöhemmin parhaita lämmitettyinä.