Pohja:
360g sokeria
80 ml kuumaa vettä
360g jauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
150g voita
3 munaa
1 tl vanilja-aromia
160 ml maitoa
Täyte:
205g sokeria
30g maissijauhoja
2 munaa
375 ml maitoa
1 tl vanilja-aromia
80g taloussuklaata
Kuorrute:
300g taloussuklaata
1 1/2 tl öljyä
Laita 100g sokeria paistinpannuun.
Paista sokeria keskilämmöllä sekoittaen koko ajan, kunnes se on ruskeaa.
Ota pois levyltä ja lisää siihen vesi. Anna jäähtyä.
Siivilöi leivinjauhe, suola ja jauhot yhteen.
Vatkaa jäljellä oleva sokeri ja voi vaahdoksi.
Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
Sekoita jäähtynyt siirappi, lisää siihen maito ja vanilja-aromi,
Lisää jauhot ja neste osissa vuoretellen taikinaan.
Leikkaa leivinpaperista 20cm ympyröitä 8kpl.
Laita taikinaa tasaisesti ympyröille ja jätä ympyröiden laidasta n. 4cm tyhjäksi, koska taikina leviää uunissa.
Paista 180 asteisessa uunissa n. 7-8 minuuttia.
Ota pois leivinpapaperit.
Täytä ja pane ne jäähdyttyä toinen toistensa päälle.
Sekoita vesihauteessa sokeri, maissijauhot ja munat.
Vatkaa joukkoon maito ja vanilja-aromi.
Kuumenna keskilämmöllä.
Sekoita joukkoon suklaa.
Keitä kunnes kastike on sakeata
Jäähdytä ja levitä kakuille.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Sekoita joukkoon öljy.
Kaada seos kakun päälle kuumana.
Huom!
Anna jäähtyä ennen tarjoilua.