360 g vadelmia
60 ml kuohukermaa
6 naudankyljystä
35 g pippuria
454 g porkkanoita
240 g ananasmurskaa
185 g mangoa
50 g sokeria
24 ml maissijauhoja
Jauha vadelmat tehosekoittimessa ja siivilöi seos kattilaan poistaaksesi siemenet.
Kuumenna kiehuvaksi ja vähennä sen jälkeen lämpöä ja hauduta, kunnes seosta on jäljellä enää 125 ml.
Vatkaa sekaan kerma.
Taputtele pippurimurska kyljyksiin ja jätä ne huoneenlämpöön ainakin puoleksi tunniksi.
Paista öljyvoi seoksessa pannulla ja ruskista kyljykset kypsiksi.
Keitä porkkanoita 12-15 minuuttia.
Jauha ananas ja mango tehosekoittimessa.
Paina siivilän läpi kattilaan ja sekoita joukkoon sokeri.
Sekoita maissijauhot 60ml ananasmehuun ja lisää se seokseen.
Keitä matalalla lämmöllä, kunnes kastike sakenee.
Kaada ananasmangokastike porkkanoille ja vadelmakastike kyljyksille ja tarjoile.