Pohja:

750 ml suklaavohveli -keksejä murskattuina

3 rkl sokeria

60 g voita sulatettuna

 

Täyte:

625 g tuorejuustoa

2 1/2 dl sokeria

1 muna

85 g suklaata

4 rkl Kahlua likööriä

4 rkl Cointreau

2 tl appelsiinin kuorta

4 rkl Irish Cream likööriä

 

Pohja:

Yhdistä aineet yhteen ja painale vuuoan pohjalle.

 

Täyte:

Vatkaa tuorejuusto ja sokeri yhdessä, lisää joukkoon muna.

Jaa kolmeen osaan.

Ensimmäiseen osaan sekoita Kahlua ja suklaa.

Toiseen Cointreau ja appelsiinin kuori, viimeiseen Irish cream.

 

Kaada suklaataikina vuokaan.

Paista 30 minuuttia 160 asteessa.

Kaada sen päälle Irish cream taikina ja jatka paistamista 20 minuuttia.

Kaada Cointreau taikina ja paista 45 minuuttia.

Katkaise virta uunista ja avaa uunin ovi ja jätä kakku uunin 30 miinuutiksi.

Nosta uunista ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Laita jääkaappiin 8 tunniksi.

Tarkkaan katsottuna, kakkupalasta erottuu kolme eriväristä kerrosta niin kuin B52 drinkissäkin on. :P

 

Ensimmäisellä kerralle kiireessä tuli hutiloitua niin, että kakusta unohtu kokonaan kanamunat, mutta oli se hyvää ilman niitäkin. Tässä kuvassa siis munaton versio:D