Pohja:

1 pkt dikestivekeksejä

1 rkl kanelia

60 ml voisulaa

 

Täyte:

700 g tuorejuustoa

5 dl sokeria

3 dl vispikermaa

2 rkl sitruunamehua

30 g mariannen muruja

1 rkl vaniljaesanssia

4 munaa

3 dl maitorahkaa

 

Yhdistä pohjan aineet.

Painale vuoan pohjalle ja reunoille.

 

Sekoita tuorejuusto ja sokeri hyvin.

Lisää kerma, sitruunamehu, mariannet ja vanilja.

Lisää munat yksi kerrallaan, vatkaten hyvin jokaisen munan jälkeen.

Sekoita maitorahka joukkoon.

 

Kaada seos vuokaan ja paista kunnes keskus on hyytynyt (n. 90 minuuttia).

Ota lämpö pois uunista ja jätä uunin luukku raolleen.

 

N. 30 minuutin kuluttua ota kakku pois uunista jäähtymään.

Pidä jääkaapissa yön yli.