pohja:

250g Digestivekeksejä

50g voita

täyte:

100g tummaa sokeria

100g voita

1prk kondensoitua maitoa

2-3 banaania

2,5dl kermaa

suklaata

Murskaa keksit hienoksi.

Sulata voi ja lisää keksimuruihin, sekoita.

Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Laita jääkaappiin jöhmettymään siksi aikaa, että teet kinuskin.

Laita voi ja tumma sokeri pannulle.

Lämmitä kunnes sokeri ja voi liukenee.

Lisää kondensoitu maito.

Sekoita seos tasaiseksi.

Anna seoksen kiehahtaa ja paksuuntua.

Kaada se keksipohjan päälle.

Anna hyytyä reilu puoli tuntia jääkaapissa.

Vatkaa kerma ja soseuta banaanit.

Levitä banaanisose kinuskin päälle.

Lisää sitten kermavaahto ja ripoittele pinnalle suklaarouhettua.