pohja:
250g Digestivekeksejä
50g voita
täyte:
100g tummaa sokeria
100g voita
1prk kondensoitua maitoa
2-3 banaania
2,5dl kermaa
suklaata
Murskaa keksit hienoksi.
Sulata voi ja lisää keksimuruihin, sekoita.
Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Laita jääkaappiin jöhmettymään siksi aikaa, että teet kinuskin.
Laita voi ja tumma sokeri pannulle.
Lämmitä kunnes sokeri ja voi liukenee.
Lisää kondensoitu maito.
Sekoita seos tasaiseksi.
Anna seoksen kiehahtaa ja paksuuntua.
Kaada se keksipohjan päälle.
Anna hyytyä reilu puoli tuntia jääkaapissa.
Vatkaa kerma ja soseuta banaanit.
Levitä banaanisose kinuskin päälle.
Lisää sitten kermavaahto ja ripoittele pinnalle suklaarouhettua.