200g pipareita

50-70g margariinia

500g maitorahkaa

1 kanamunan valkuainen

5 liivatelehteä

2 dl vadelmia

Fazerin joulusuklaa rouhetta

1 dl Baileys likööriä

1-2 rkl hyytelösokeria

 

Murskaa piparit ja sulata margariini.

Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle.

 

Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Sekoita vadelmat, suklaat ja maitorahka keskenään (lisää tarvittaessa sokeria).

Laita liivatelehdet kylmään veteen odottamaan. Sotke valkuaisvaahto joukkoon.

Kiehauta Baileys ja lisää liivatelehdet.

Kaada ohuena vanana seokseen ja kaada irtopohjavuokaan piparien päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa.

 

Tee kiille hyytelösokerin paketin ohjeiden mukaisesti ja lusikoi jähmettyneen kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla.