200g pipareita
50-70g margariinia
500g maitorahkaa
1 kanamunan valkuainen
5 liivatelehteä
2 dl vadelmia
Fazerin joulusuklaa rouhetta
1 dl Baileys likööriä
1-2 rkl hyytelösokeria
Murskaa piparit ja sulata margariini.
Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Sekoita vadelmat, suklaat ja maitorahka keskenään (lisää tarvittaessa sokeria).
Laita liivatelehdet kylmään veteen odottamaan. Sotke valkuaisvaahto joukkoon.
Kiehauta Baileys ja lisää liivatelehdet.
Kaada ohuena vanana seokseen ja kaada irtopohjavuokaan piparien päälle.
Anna jähmettyä jääkaapissa.
Tee kiille hyytelösokerin paketin ohjeiden mukaisesti ja lusikoi jähmettyneen kakun päälle.
Koristele haluamallasi tavalla.