Pohja:
500ml suklaavohvelin muruja
2 rkl sokeria
60g voita sulatettuna
Täyte:
180g valkosuklaata
750g tuorejuustoa
180ml sokeria
3 munaa
80ml Grand Marnier likööriä
Päällys:
500ml kermaviiliä
3rkl sokeria
1tl vaniljaesanssia
Kiiltokuorrutus:
125ml sokeria
1 1/2rkl maissijauhoja
1/4tl suolaa
125ml vettä
60ml Grand Marnier likööriä
80ml appelsiinimehua
1 munankeltuainen vatkattuna
1rkl sulatettua voita
Pohja:
Yhdistä aineet yhteen. Painele taikina voideltuun, irtoreunaiseen 23cm vuokaan pohjalle ja reunoille.
Jäähdytä. Esikuumenna uuni 180 asteeseen.
Täyte:
Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa juusto sokerin kanssa. Vatkaa joukkoon munat yksi kerrallaan.
Sekoita joukkoon suklaa ja likööri.
Kaada vuokaan. Paista 45 min.
Päällys:
Sekoita aineet yhteen hyvin tasaiseksi.
Annostele kakulle ja jatka paistamista 10 min. Poista ritilälle, jäähdytä tunti.
Kiiltokuorrutus:
Sekoita sokeri, maissijauho ja suola yhteen kattilassa.
Pane keskilämmölle, sekoita joukkoon loput aineet paitsi voi.
Jäähdytä, sekoita lämpimänä joukkoon voi.
Kaada kakulle ja pane pois jääkaappiin 6 tunniksi.