Pohja:

500ml suklaavohvelin muruja

2 rkl sokeria

60g voita sulatettuna

 

Täyte:

180g valkosuklaata

750g tuorejuustoa

180ml sokeria

3 munaa

80ml Grand Marnier likööriä

 

Päällys:

500ml kermaviiliä

3rkl sokeria

1tl vaniljaesanssia

 

Kiiltokuorrutus:

125ml sokeria

1 1/2rkl maissijauhoja

1/4tl suolaa

125ml vettä

60ml Grand Marnier likööriä

80ml appelsiinimehua

1 munankeltuainen vatkattuna

1rkl sulatettua voita

 

Pohja:

Yhdistä aineet yhteen. Painele taikina voideltuun, irtoreunaiseen 23cm vuokaan pohjalle ja reunoille.

Jäähdytä. Esikuumenna uuni 180 asteeseen.

 

Täyte:

Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa juusto sokerin kanssa. Vatkaa joukkoon munat yksi kerrallaan.

Sekoita joukkoon suklaa ja likööri.

Kaada vuokaan. Paista 45 min.

 

Päällys:

Sekoita aineet yhteen hyvin tasaiseksi.

Annostele kakulle ja jatka paistamista 10 min. Poista ritilälle, jäähdytä tunti.

 

Kiiltokuorrutus:

Sekoita sokeri, maissijauho ja suola yhteen kattilassa.

Pane keskilämmölle, sekoita joukkoon loput aineet paitsi voi.

Jäähdytä, sekoita lämpimänä joukkoon voi.

Kaada kakulle ja pane pois jääkaappiin 6 tunniksi.