Pohja:
750 ml suklaavohveleita muruina
3 rkl sokeria
60g sulatettua voita

Täyte:
3 pkt tuorejuustoa
250 ml sokeria
4 munaa
85g suklaata
1 rkl kaakaojauhetta
180g maapähkinä voita

Päällys:
60ml vaaleaa siirappia
3 rkl vettä
2 1/2 rkl voita
150g suklaata
125 ml suolapähkinöitä
vispikermaa koristeluun


Pohja:
Yhdistä aineet.
Painele taikina irtopohjareunaiseen, voideltuun 23 cm vuo'an pohjalle(mitä ohuempi pohja niin sen parempi).
Jäähdytä.

Täyte:
Vatkaa juusto ja sokeri yhteen.
Vatkaa munat joukkoon yksitellen.
Jaa taikina kahteen osaan.
Vatkaa suklaa ja kaakao toiseen ja toiseen maapähkinävoi.
Kaada suklaataikina vuokaan ja paista puoli tuntia.
Sen jälkeen lisää maapähkinätäyte ja paista vielä 40 minuuttia.
Katkaise virta uunista, avaa uunin ovi ja jätä uuniin puoleksi tunniksi.
Anna jäähtyä hyvin ennen päällystämistä.

Päällys:
Yhdistä siirappi,vesi ja voi kattilassa.
Kiehauta nopeasti, sekoittaen kunnes voi on sulanut.
Nosta liedeltä.
Lisää suklaa ja sekoita kunnes se sulaa, jäähdytä huoneen lämpöiseksi.

Kaada suklaa kakun päälle.
Korista kermavaahdolla.
Siroittele päälle pähkinöitä ja se on siinä.