Kakku
10dl jauhoja
8dl sokeria
5 dl kaakaoo
2tl ruokasoodaa
8dl milk
3,5dl voita
12 munaa
2tl vaniljaesanssia

Voikreemi
2 munanvalkuaista
6dl tomusokeria
100g voita
3/4 tl suolaa
1 tl manteliaromia
1 tl vaniljaesanssia


Suklaata väleihin ja pinnalle oman maun mukaan.


Heti alkuun suosittelen puolittamaan ohjeen. Tällä ohjeella tulee niin suuri kakku, että saa kutsua koko suvun syömään.

Kakku:
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Sekoita jauhot, sokeri, kaakao ja ruokasoodaa.
Lisää voi ja sekoita hyvin.
Lisää maito, munat ja vanilja.
Sekoita hyvin.
Kaada kahteen, taikka kolmeen irtopohjavuokaan.

. Paista 40-50 minuuttia, tai kunnes hammastikku ​​tulee ulos puhtaana.

Anna jäähtyä.

Voikreemi:
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
Lisää sokeri vähitellen.
Lisää suola ja aromit .
Jaa kuorrutus kahteen osaan ja lisää toiseen hiukan vettä.

Ohennettu kuorrutus käytetään täyte kerrosten väliin.

Kokoaminen:
Puolita kakut.
Levitä kerrosten päälle ensin kuorrutetta ja sitten suklaamuruja.
Levitä pinnalle jämäkämpää täytettä ja lopuksi suklaat.