reilu 3 dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

2 1/2 dl sokeria

3 munaa

1 1/4 dl maitoa

1 3/4 dl öljyä

60 g valkosuklaata sulatettuna

1 1/2 tl vaniljaesanssia

1 3/4 dl hunajaa

4 rkl Helmi Creme de Cacaoa (kaakaolikööriä)

 

Siivilöi kahdesti jauhot, leivinjauhe ja suola.

Vatkaa sokeri ja munat vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää vuorotellen jauhoja, maitoa ja öljyä.

Sekoita joukkoon suklaa ja vanilja.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista n. 30 minuuttia 180 asteessa.

Anna jäähtyä.

Siirrä kakku tarjoilulautaselle.

Sekoita likööri ja hunaja ja kaada seos kakun päälle.

Anna imeytyä 24 tuntia.

Kuorruta päällinen halutessasi valkosuklaalla.