Isä toi aivan liikaa tobleronia laivalta, joten piti laittaa sitä joka muodossa .

Kakku:

300 g digestive keksejä

60 g voita

2 pkt mascarponea

1 pkt tuorejuustoa

1 1/2 dl tomusokeria

5 valkuaista

4 liivatelehteä

2 dl creme de cacao likööriä

 

Kiille:

2 dl kaakaota

1 dl hyytelösokeria

Tobleroneja koristeeksi

 

Murskaa digestivet ja sekoita muruset voihin.

Taputtele vuoan pohjalle.

 

Laita liivatteet kylmään veteen.

Sekoita mascarpone, tuorejuusto ja tomusokeri keskenään.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita valkuaiset juustoseokseen.

Kiehauta creme de cacao ja liuota siihen liivatteet.

Kaada liivateseos ohuena vanana taikinaan.

Kaada vuokaan ja jäähdytä jääkaapissa kiinteäksi.

 

Tee hyytelösokerikiille paketin ohjeiden mukaan vaihtamalla vesi kaakaoon.

Ripoittele tobleronen hippuja kiinteän kakun päälle ja lusikoi kiille niiden päälle.

Ota irtopohjavuoan reunat irti vasta kun kiille on jähmettynyt.