Kakku:
4 munaa
250 ml sokeria
250 ml rypsiöljyä
500 ml jauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2 tl kanelia
500 ml porkkanaraastetta
400ml omenaraastetta
250 ml rusinoita
250 ml mantelisilppua

Kuorrute:
250g tuorejuustoa
1 1/2 dl tomusokeria


Vatkaa munat hyvin.
Lisää sokeri vähitellen koko ajan  vatkaten.
Lisää öljy ohuena nauhana.
Seulo jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen.
Lisää hitaasti munaseokseen.
Sekoita porkkanat, omenat, rusinat ja mantelit sekaan.
Kaada voideltuun vuokaan ja paista kuumennetussa 180 asteisessa uunissa, noin 1 1/2- 2 tuntia.

Anna kakun jäähtyä hyvin.
Sekoita kuorrutusaineet ja levitä kakun päälle.