Pohja:
100 g pehmeää voita
50 g tomusokeria
1 munan keltuainen
125 g jauhoja
Painele voi ja tomusokeri yhteen, lisää jauhot ja munan keltuainen.
Sekoita kunnes seos on tasaista.
Anna seistä hetken jääkaapissa.
Täyte:
60 g mantelijauhoa
60 g tomusokeria
45 g pehmeää voita
1 muna
1tl vanilja esanssia
Sekoita voi ja sokeri, lisää muna ja mantelijauhot.
Jaa täyte vuokiin pohjien päälle.
Paista 200 asteessa 8-12 minuuuttia.
Kuorrute:
1.5 dl tomusokeria
1.5 tl vettä
2-3 tippaa sitruunanmehua
Anna mazarinien jäähtyä ja voitele sitten kuorrute mazarinien päälle.
Anna jäähtyä viileässä noin tunnin verran ennen tarjoilua.
Näiden kuorruttamisessa käytettiin vanilja esanssia, tomusokeria, vettä ja päärynäkeittoa..