Pohja:
100 g pehmeää voita
50 g tomusokeria
1 munan keltuainen
125 g jauhoja


Painele voi ja tomusokeri yhteen, lisää jauhot ja munan keltuainen.
Sekoita kunnes seos on tasaista.
Anna seistä hetken jääkaapissa.

Täyte:
60 g mantelijauhoa
60 g tomusokeria
45 g pehmeää voita
1 muna

1tl vanilja esanssia

Sekoita voi ja sokeri, lisää muna ja mantelijauhot.
Jaa täyte vuokiin pohjien päälle.
Paista 200 asteessa 8-12 minuuuttia.

Kuorrute:
1.5 dl tomusokeria
1.5 tl vettä
2-3 tippaa sitruunanmehua


Anna mazarinien jäähtyä ja voitele sitten kuorrute mazarinien päälle.
Anna jäähtyä viileässä noin tunnin verran ennen tarjoilua.

Näiden kuorruttamisessa käytettiin vanilja esanssia, tomusokeria, vettä ja päärynäkeittoa..