1 pss kuivahiivaa
70 g sokeria
700 g vehnäjauhoa
3 dl kädenlämpöistä täysmaitoa
 sitruunan kuorta
appelsiinin kuorta
80 g suolatonta voita, pehmeänä ja kuutioituna
kooskosrasvaa paistamiseen

Sekoita lämmitettyyn maitoon kulhossa kuivahiiva, 1 rkl sokerimäärästä ja 1 rkl jauhomäärästä.
Anna tekeytyä vartin verran, jotta seos vaahtoaa.

Lisää loppu sokeri, jauho, kuoret ja voi hiiva-maitoseoksen joukkoon.
Sekoita, kunnes taikina on  tasaista.
Tarvittaessa lisää jauhoja jauhoa.

Kohota.
Kauli ja painele mukilla ympyränmuotoisiksi.
Kohota uudelleen.

Paista.
Lämmön voi testata pienellä taikina pallolla.
Rasva on tarpeeksi lämmiintä kun pallo nousee pintaan ja paistuu hyvin.