400 g italial. makkaraa
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 tl oreganoa, timjamia ja basilikaa
1/2 tl suolaa ja pippuria
2 prk säilyke tomaatteja
1 prk tomaattisosetta
500g raejuustoa
2 vatkattua munaa
125 ml raastettua parmesan juustoa
450 ml mozzarella raastetta
Pastataikina:
8dl jauhoja
2 dl durumjauhoja
1/2 tl suolaa
4 munaa
1 rkl öljyä
1 dl jääkylmää vettä
Ruskista makkarat kattilassa.
Lisää valkosipuli, mausteet, tomaatit ja tomaattisose.
Hauduta 1 tunti.
Pane kerros pastalevyä suureen voidelttuun uunivuokaan.
Sekoita raejuusto, munat ja parmesan.
Täytä kerrokset makkaraseoksella ja juustoseoksella.
Viimeiseen kerrokseen(pintakerros) laita vielä juustoseosta ja mozzarella raastetta.
Pastataikina:
Sekoita kuivat aineet.
Hitaasti sekoittaen lisaa munat yksitellen joukkoon.
Lisää nesteet hitaasti sekoittaen.
Alusta taikinaa 15 minuuttia ja anna sen levätä toiset 15 minuuttia.
Kauli taikina.
Pölytä ohuesti jauhoilla, taita kolmeen osaan, kauli uudelleen.
Toista useasti.
Tee pastalevyt pastakoneen ohjeiden mukaisesti.