400 g italial. makkaraa

1 murskattu valkosipulinkynsi

2 tl oreganoa, timjamia ja basilikaa

1/2 tl suolaa ja pippuria

2 prk säilyke tomaatteja

1 prk tomaattisosetta

500g raejuustoa

2 vatkattua munaa

125 ml raastettua parmesan juustoa

450 ml mozzarella raastetta


Pastataikina:

8dl jauhoja

2 dl durumjauhoja

1/2 tl suolaa

4 munaa

1 rkl öljyä

1 dl jääkylmää vettä

 

Ruskista makkarat kattilassa.

Lisää valkosipuli, mausteet, tomaatit ja tomaattisose.

Hauduta 1 tunti.

 

Pane kerros pastalevyä suureen voidelttuun uunivuokaan.

Sekoita raejuusto, munat ja parmesan.

Täytä kerrokset makkaraseoksella ja juustoseoksella.

Viimeiseen kerrokseen(pintakerros) laita vielä juustoseosta ja mozzarella raastetta.

 

Pastataikina:

Sekoita kuivat aineet.

Hitaasti sekoittaen lisaa munat yksitellen joukkoon.

Lisää nesteet hitaasti sekoittaen.

 

Alusta taikinaa 15 minuuttia ja anna sen levätä toiset 15 minuuttia.

Kauli taikina.

Pölytä ohuesti jauhoilla, taita kolmeen osaan, kauli uudelleen.

Toista useasti.

 

Tee pastalevyt pastakoneen ohjeiden mukaisesti.