Kanan rintapaloja

115 g pekonikuutioita

1 kynsi valkosipulia

3 keltuaista

2 tl sinappijauhetta

2 tl sokeria

ripaus cayennepippuria

4 dl oliiviöljyä

1 rkl majoneesia

3 rkl sitruunamehua

1 rkl persilja murskaa

1/4 tl basilikaa, oreganoa, timjamia, pippuria ja suolaa

80 ml raastettua Parmesan juustoa

2 pussia Romaine salaattia

1 pussi jäävuorisalaattia

kirsikkatomaatteja

 

Pariloi tai paista kanat kypsiksi.

Paista pekoni rapeaksi ja jäähdytä.

 

Sekoita tehosekoittimessa valkosipuli, keltuaiset, mojoneesi, sinappi, sokeri ja cayennepippuri.

Koneen käydessä hitaasti lisää öljy ohuena nauhana.

 

Sekoita sitruunamehu ja mausteet.

Sekoita ne majoneesiseokseen.

 

Leikkaa salaatti ja kana.

Sekoita ne keskenään ja lisää juusto, tomaatit ja pekoni.