Kanan rintapaloja
115 g pekonikuutioita
1 kynsi valkosipulia
3 keltuaista
2 tl sinappijauhetta
2 tl sokeria
ripaus cayennepippuria
4 dl oliiviöljyä
1 rkl majoneesia
3 rkl sitruunamehua
1 rkl persilja murskaa
1/4 tl basilikaa, oreganoa, timjamia, pippuria ja suolaa
80 ml raastettua Parmesan juustoa
2 pussia Romaine salaattia
1 pussi jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
Pariloi tai paista kanat kypsiksi.
Paista pekoni rapeaksi ja jäähdytä.
Sekoita tehosekoittimessa valkosipuli, keltuaiset, mojoneesi, sinappi, sokeri ja cayennepippuri.
Koneen käydessä hitaasti lisää öljy ohuena nauhana.
Sekoita sitruunamehu ja mausteet.
Sekoita ne majoneesiseokseen.
Leikkaa salaatti ja kana.
Sekoita ne keskenään ja lisää juusto, tomaatit ja pekoni.